Vergadering dagelijks bestuur
Maandelijks komt het dagelijks bestuur bij elkaar voor hun vergadering.
Maandelijks komt het dagelijks bestuur bij elkaar voor hun vergadering.
In de tweede bijeenkomst gaan we ons breed oriënteren op de agrarische sector. Je krijgt meer inzicht in de concurrentiepositie van de agrarische sector en de bijdrage aan de nationale economie. Maar het gaat niet alleen over de feiten en cijfers, we gaan ook in op de mening van de maatschappij over de sector: wat […]
Op maandagavond 9 oktober organiseert AJK Den Bosch een thema-avond voor de melkveehouderij. De avond zal in het teken staan van de levensduur van een koe. Willem van Laarhoven zal tijdens deze avond aan de hand van MPR gegevens een link leggen met levensduur. Om het praktisch te houden verzoeken wij om het meest recente MPR […]
Op donderdag 2 november komen de deelnemers van de Down Under Tour een tweede keer voorafgaand aan de reis bij elkaar. Op deze avond zal Bart IJntema, senior Vice-president Global Rural Banking Development bij de Rabobank, een inleiding houden. Bart is namens de Rabobank dagelijks aan de slag in de internationale Food & Agri business. Australië […]
Wat en hoe eten we in 2030? Deze vraag bepaalt in belangrijke mate hoe de voedselproductie er dan uit ziet. Wat je eet, is immers wat je in je omgeving ziet. Dat begint dichterbij jezelf dan je wellicht denkt. Daarom nodigen we je graag uit aan de tekentafel tijdens de Dutch Design Week 2017 in […]
Bestuurlijke kadervorming Dagelijkse Bestuursleden BAJK.
Beste leden, AJK Oss en ZLTO Oss- Den Bosch organiseren op donderdagavond 26 oktober het jaarlijkse AJK/ZLTO café. We zullen wederom op een gezellige en ontspannen manier, onder het genot van een hapje en een drankje, in roulerende groepjes gaan discussiëren over diverse onderwerpen, die ook voor jonge agrariërs zeer interessant zijn, met de volgende […]
Rabobank Veghel, ZLTO en AJK Uden en Land van Cuijk organiseren speciaal voor jonge MKB’ers en jonge agrariërs Big Bus-iness Veghel op 27 oktober aanstaande. (maximaal 55 personen vol = vol) Het programma: bezoek aan een akkerbouwer, verwerker, distributeur en een restaurant. De hele keten van grond tot mond/consument. Al deze ondernemers hebben heel goed […]