Boer zoekt Boer in Brabant: Veelgestelde vragen.

Na het voorstellen van de boeren die hun bedrijf graag willen overdragen, zijn er bij BAJK een aantal vragen binnen gekomen. Onderstaand vindt je veel gestelde vragen over Boer zoekt Boer in Brabant.

– Word ik, na het schrijven van een brief, ook op video vastgelegd?
Nee, alleen het voorstellen van de overdragers wordt op video vastgelegd. Het vervolg van het traject zal bestaan uit het ontmoeten van elkaar en, bij geschiktheid, een meeloopdag omvatten. Dit alles met zorg voor privacy en dus zonder camera’s.

– Ben ik na een eerste kennismaking en/of meeloopdag verplicht door te gaan met dit traject?
Het doel van ‘Boer zoekt Boer in Brabant’ is overdragers en potentiële opvolgers bij elkaar brengen. Het is dan ook volledig gericht op het in contact komen met elkaar. Wanneer er geen klik is, zijn beide partijen vrij om de keuze te maken hun eigen weg te gaan.

– Hoe ziet een speeddate eruit?
Na het schrijven van je brief leggen we deze voor aan de mensen waarnaar je geschreven hebt. Wanneer zij je graag willen ontmoeten wordt je uitgenodigd voor de ‘speeddates’. Op deze avond is er de gelegenheid, onder leiding van BAJK, om met elkaar kennis te maken. Er zal een gezamenlijk ontvangst zijn waarna je de gelegenheid hebt om in een aparte ruimte met elkaar in gesprek te gaan. Hierbij zijn geen camera’s aanwezig!

Mocht je vragen hebben? Neem dan contact op met Debbie van Beek via debbie@bajk.nl. Meer informatie over Boer zoekt Boer in Brabant vindt je hier